Renovatielening Belfius / Dexia

Het vroegere Dexia (tegenwoordig bekend onder de naam Belfius) biedt haar kredietnemers een bijzonder groot aanbod aan kredietvormen aan. De zogenaamde renovatielening is één van die kredieten en biedt u de mogelijkheid om geld te lenen voor de renovatie van uw huis. U kunt de lening bijvoorbeeld gebruiken om de isolatie van uw dak te verbeteren, maar u kunt ze eveneens aanwenden om bijvoorbeeld extra beveiliging te installeren. Welke renovatiewerken u ook aan uw huis uitvoert, gebruikmaken van de mogelijkheden van de renovatielening Dexia is beslist interessant te noemen. 


Uw renovatielening bij Dexia / Belfius

De populariteit van de renovatielening is vooral te danken aan het feit dat de kostprijs aanzienlijk binnen de perken wordt gehouden. Wanneer u extra geld moet lenen in uw hypothecaire lening om renovatiewerken te kunnen betalen is het bijzonder moeilijk om dat te doen tegen lage tarieven. De renovatielening kent echter sowieso een gunstige intrest waardoor de renovatielening bij Belfius probleemloos kan gezien worden als één van de meest interessante kredietvormen op de markt voor mensen die willen verbouwen of verbeteringen willen aanbrengen aan hun huis.

Bent u eveneens wel geïnteresseerd in een mogelijkheid om goedkoop geld te lenen voor de renovatiewerken aan uw huis? Twijfel dan niet langer en maak snel kennis met de vele voordelen die verbonden zijn aan de renovatielening Dexia.