Renovatielening AXA

AXA is een populaire kredietverstrekker wanneer het aankomt op het toekennen van de zogenaamde renovatielening. Deze speciale kredietvorm kan door iedereen worden afgesloten die eigenaar is van een woning en die graag renovatiewerken wil laten uitvoeren. De renovatielening AXA is een relatief goedkope kredietvorm die niet alleen groene verbouwingen ondersteunt, maar ook gewone verbouwingen. Wilt u bijvoorbeeld graag gewoon de beveiliging van uw huis verbeteren? Geen probleem, door de renovatielening AXA af te sluiten geniet u van een interessant tarief en leent u geld tegen interessante voorwaarden. 


Uw renovatielening bij AXA

De meeste banken verbinden enkele specifieke eisen aan het verstrekken van de renovatielening. Niet zelden hebben deze eisen betrekking op het bedrag dat moet worden geleend. Bij de meeste grootbanken is het niet mogelijk om een renovatielening onder een bepaald groot bedrag af te sluiten, maar dat is bij AXA wel het geval. Deze kredietverstrekker biedt u immers reeds de mogelijkheid om een renovatielening aan te vragen voor een bedrag van amper 1250 euro. Meer lenen is uiteraard geen probleem indien u kunt aantonen dat de werkzaamheden aan uw huis daadwerkelijk voor een soortgelijk bedrag zullen worden uitgevoerd.

 

Het mag duidelijk zijn, de renovatielening AXA zorgt er voor dat u in een mum van tijd over een aardig bedrag kunt beschikken om de renovatiewerken aan uw huis mee uit te voeren.